ИНФОРМАЦИЈЕ ПИТАЊА

НАЈЧЕШЋА ПИТАЊА

Да ли ћу добити исти производ који видим на слици?

ДА, све фотографије производа су фотографије које су наши фотографи усликали и представљају наше производе у оригиналним паковањима и идентичног изгледа као и производа који шаљемо Вама.

Где могу да видим своју поруџбеницу??

Након завршене поруџбине, све информације о наручивању ћете добити на емаил који сте навели као контакт податак приликом попуњавања обрасца "детаљи поручивања". 

Рекламације

Рекламација производа је могућа најкасније 2 дана од дана преузимања наших производа.

Производе је могуће ватити једино у случају:

  • Да је производ достављен са оштећењима
  • Да производ није исти производ који је поручен
  • Да цена приказана на интернет продавници manastirsukovo.rs није иста као и на достављеном производу (односи се на цену без доставе)

Уколико приметите неправилности из горе наведених ставки потребно је да одмах производ вратите по куриру који Вам је доставио производ или нас контактирајте на:

– емаил: msukovo@gmail.com
– тел: +381 64 13 39 188 
– тел: +381 10 373 180 

Да ли ћете обновити залихе артикала означених као „није на залихама?“

Све наше производе који су тренутно доступни можете поручити одмах.

Све производе који се шаљу на захтев су производи који су на стању али се пре слања мере и контактирамо Вас како бисмо проверили да ли Вам измерена количина одговара.

У случају да производ тренутно није на стању можете нас контактирати како бисмо Вам дали детаљне информације када ће производ бити доступан или га можемо одмах припремити на Ваш захтев.

– емаил: msukovo@gmail.com
– тел: +381 64 13 39 188 
– тел: +381 10 373 180 

Да ли поруџбину могу послати као поклон?

Да, поруџбину можете креирати и на страни Каса>Детаљи за наплату при дну стране постоји опција "Додатне Информације", у том пољу можете навести Град, Адресу, Контакт телефон особе којој шаљете поружбину као поклон као и поруку коју желите да та особа прими од Вас.

ОДГОВАРАМО НА СВА ВАША ПИТАЊА

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС